Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel
 
                                                      Zon en zand 
Met een heel mooi nieuw zandstrand voor de deur van de Chiproses Kids Surf en Beach Club, een echt wit zandstrand aan de Boulevard, is het iedere dag volop genieten. Parasolletjes en zonnebrand crèmes mee , picknickkleden/picknickmanden , volop speelgoed en natuurlijk onze Chiproses strandstokken(want daar mogen we niet voorbij) mee . De bolderkarren zijn een uitkomst en daar gaan we, en route! Wat een luxe .Het lijkt net nog of alweer vakantie!Alle gasten zijn (altijd al) prinsjes en prinsesjes en dat vieren we de hele vakantie door !
Spring is in the air and we love it !Gratis verse eitjes
Onze klanten mogen iedere dag(gratis) verse eitjes meenemen....
.


Chiproses 24/7 Weekendflits 
Onze klanten ontvangen aan het einde van iedere week de Chiproses 24/7 Weekendflits. In de weekendflits staat o.a. of er nog plekjes vrij zijn dat komende weekeinde in het Hotel,in de Beach Club en/of  in Surf Club. Bent u nog geen klant en heeft u alleen opvang in de weekeinden nodig, kijkt u dan bij 24/7 Arrangementen & Specials  naar onze Weekendspecial. 

CJG, Centrum voor Jeugd & Gezin Bergen op Zoom
Kijkt u ook eens op de site van  het Centrum voor jeugd en Gezin voor al uw grote en kleine vragen. Het CJG organiseert ook regelmatig themabijeenkomsten en cursussen.Zie www.cjgbergenopzoom.nl