Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel
*Het verblijf voor uw kind(eren), onze gast(en) is inclusief:
Complete verzorging:
Flexibele kinderopvang, Hotel, Bergen op Zoom, all-in,services,mee-eten,diner,ontbijt,lunch,gezondLinnen, flesjes, luiers, luierbroekjes, flesvoeding, ,alle (verse) maaltijden ontbijt, lunch,diner, gezonde (tussendoor) hapjes, melk, (verse) sap en badverzorging als uw kind blijft overnachten.

Chiproses tas/dagboekje & toilettasje
Iedere gast krijgt een eigen Chiproses 24/7 tasje voor zijn of haar spulletjes, en eigen dagboekje, een aparte naamdecoratie en een eigen toilettasje met o.a .een eigen tandenborstel, borstel/kam, badcape of handdoek & washandje.
 
De Maaltijden:
Yoga,sport,muziek,zang,dans,creatief,Lekker en VersAls uw kind onze gast is dan zijn de maaltijden inclusief.
U kunt bij uw planning aangeven of uw kind(eren)
wel/niet mee-eet(eten). Onze ontbijt, lunch en diner tijden bespreken we tijdens het intakegesprek.
 
Maaltijden bestellen:
Wij werken samen met cateraar Lekker & Vers en bieden u ook de mogeijkheid om de heerlijke verse maaltijden te bestellen en mee naar huis te nemen.
Er is een gevarieerde menukaart continu aangepast aan de gerechten van het seizoen Eet u graag, vegatarisch, volgt u een dieet of heeft u andere wensen dan kunt dat aangeven. U kunt voor uw gezin onze maaltijdkaart aanschaffen en uw wensen aangeven bij uw bestelling.
 
Kinderopvang in Bergen op Zoom*Yoga/Bewegingsmomenten
Iedere week zijn er yoga / bewegingslessen voor onze kleine en grote gasten.Het prikkelt de fantasie en is ontspannend. De gasten
leren yoga/bewegingstechniekjes. Er worden ook spelletjes gespeeld zonder winnaars of verliezers.
 
Kinderdagverblijf Bergen op Zoom, Muziek, Klassiek, modern,instrumenten
*Muziek/dans/zang
Iedere week  zijn er weer onze muziek/dans/zangmomenten voor alle gasten. Het is iedere keer weer hartverwarmend!
 
*Sport en Spel
Dagelijks wordt er aan (buiten) sport en (buiten) spel gedaan. Zowel met de kleinere gasten als met de grotere gasten die, als zij uit school komen, zich lekker mogen uitleven onder professionele begeleiding. 

*Voorbereiding op de basisschool: (Pre pre school)

In de Chiproses 24/7 Kids Beach Club en de Chiproses 24/7 Kids Surf Club bieden wij o.a.Pre pre school activiteiten aan. U kunt dit vergelijken met het peuterspeelzaal aanbod, maar dan uitgebreider en voorzien van allerlei extra services.Leest u verder op de Chiproses 24/7 Kids Beach Club & Pre pre school (peuterspeelzaal) pagina.

*En nog zo veel meer zoals bijvoorbeeld: 
Creatieve workshops ,tekenles, voorleesmomenten, poppenkastmomenten , dansles voor klein & groot, theater, kookworkshops.Allerlei momenten waar onze gasten volop van kunnen genieten en aan mee (kunnen) doen. Activiteiten, voor (heel)klein & (heel)groot, vinden niet alleen plaats in het Hotel en de Beach /Surf Club, maar ook buiten het Hotel en de Beach/Surf Club.
Uiteraard overleggen wij altijd met de ouder(s) of een gast wel/niet mag deelnemen aan de activiteiten en/of uitjes .Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen. In de (school) vakantie's hebben wij een apart vakantieprogramma voor klein en groot. Vakantie vieren is een feestje voor iedereen.   

*Nieuwe thema's, nieuwe activiteiten, uitbreiding van onze services:
Karins' Knipservice: We hebben onze eigen knipservice. Een telefoontje en een afspraak is zo gemaakt. Karin komt graag bij u aan huis.