Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel
                       Chiproses 24/7 Kids Beach Club
Kinderen leren en spelen aan de oevers van de Schelde.Daar waar tot de jaren tachtig het zilte zeewater de oevers van de Bergse kust kustte, vindt u tegenwoordig de Binnenschelde. Een mooie boulevard met strandjes, terrassen, horeca,  zwembad, speeltuin, verkeerstuin, sporthal, sport- en spelmogelijkheden , een winkelcentrum. Sinds oktober 2013 vindt u daar ook de Chiproses 24/7 Kids Beach Club. De krabben aan de kust hebben plaats gemaakt voor “Krabbekes”. Bergen op Zoom voor de echte Bergenaar  “ ’t Krabbegat” met zijn allerkleinste inwoners; “Krabbekes”.

De Chiproses 24/7 Kids Beach Club  is een unieke locatie voor kinderopvang 
en maakt deel uit van Chiproses 24/7 Kinderopvang.
De Beach Club grenst aan " de Boulevard" met vele voorzieningen voor kinderen.Voor onze doelstellingen een fantastische (activiteiten) locatie!

                                    
Chiproses biedt alle dagen van het jaar , de klok rond, kinderopvang aan.Vandaar “24/7” kinderopvang. Het Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel,
in de wijk de Markiezaten, is dé locatie voor dagopvang voor de allerkleinsten. Hier worden onze gasten de klok rond verzorgd, gepamperd, gevoed en , om eerlijk te zeggen, ook wel een tikkeltje verwend!  Hoe heerlijk en leuk is dat!

Zodra onze gasten praten, lopen en zich maar op één ding richten , de wereld ontdekken,  bieden wij hen spelenderwijs dagprogramma’s aan, in het Hotel en in de Beach Club, die aansluiten bij de behoefte en de ontwikkeling van onze gasten. 
Dit unieke aanbod, een combinatie van dagopvang &, peuterspeelzaal bieden wij aan onder de noemer  “ Pre pre School”

Vanuit het kinderopvanghotel groeien onze gasten ( letterlijk en figuurlijk) door naar de dynamische en sfeervolle locatie aan de Binnenschelde. 
Vanaf 18 maanden - 4 jaar volgen zij daar het Pre pre-school programma. 
De allerkleinsten c.a. 2 dagdelen per week, vanaf c.a. 3 jaar ook op de middagen. 
De gasten die bijna de school leeftijd hebben bereikt laten wij geleidelijk ook samenwerken en spelen met de gasten in de “After School” (BSO). Dit zijn de gasten vanaf 4 jaar die naschools en tijdens de schoolvakanties  de Chiproses 24/7 Kids Beach Club bezoeken, maar ook geregeld in het Hotel vertoeven. Zeker als er kleinere broertjes en zusjes in het Hotel verblijven dan zijn familiemomenten ook heel belangrijk .Broertjes en zusjes momenten, samen zijn. Kroelen,(buiten)spelen, eten en drinken, genieten, net als thuis.
Leest u verder op de Pre pre school pagina.

Contact:
Chiproses 24/7 Kids Beach Club
Vogelaar 3 (Winkelcentrum het Kompas, Bergse Plaat)
4617 LD Bergen op Zoom
telefoon 0164 266703
Bezoek alleen op afspraak zie: contact