Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel
 

                                                  Herfstvakantie

             De Brabantse Wal is "the place to be"

We gaan natuurlijk lekker naar buiten en met onze grote(re) gasten ook volop meedoen en genieten van de Week van het Landschap.
Onze teams hebben weer geweldige vakantieprogramma's gemaakt . Het wordt wederom een heerlijke (vakantie)week.                                                          20 sept 2018
                               Een zwarte dag

Aangedaan ... tranen, ... waarom, hoe is dit mogelijk!

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen in Oss.  
Ouders, kinderen, hulpverleners en de medewerkers van het kinderdagverblijf.  Kinderen zijn kwetsbaar en dagelijks spannen ouders en professionals zich in om kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden. En dan op een donderdagmorgen om half negen bereikt ons dit vreselijke nieuws.    
Onmacht en het enige wat in ons opkomt is denken aan alle mensen die zijn getroffen door dit enorme leed.

Hoe dit te verwerken, hoe moeten zij verder...?
Wij zullen op onze manier proberen de collegae in Oss en de kinderen die zij begeleiden een blijk van medeleven te tonen.
Onze medewerkers en kinderen ,die dat willen, zullen als blijk van medeleven iets maken voor de kinderen, families, en medewerkers van het KDV. Wij zullen dit bij gelegenheid, op een gepast moment aan hen laten toekomen.

Zoveel verdriet, machteloosheid en pijn. Wij kunnen alleen maar in gedachten bij jullie zijn en jullie heel, heel veel sterkte wensen.

Het Chiproses team                                         Kunst van het lezen
                                                                            
                         "BOEKSTART"

Maandag 16 juli 2018 hebben we de driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend met de 
Bibliotheek Het Markiezaat.
Het programma "Boekstart in de Kinderopvang" is een onderdeel van het programma Kunst van Lezen.
Doelstelling van dit programma is het positief stimuleren van kijk-en leesgedrag bij (zeer) jonge kinderen.
Een geweldig programma waar Chiproses graag deel van uitmaakt en wat onze kidsmanagers met veel enthousiasme , samen met onze ouders, aan alle gasten zullen aanbieden.
Heeft u vragen stuurt u gerust een email naar: kinderopvanghotel@chiproses.nl.


                                                      Zon en zand 
Met een heel mooi nieuw zandstrand voor de deur van de Chiproses Kids Surf en Beach Club, een echt wit zandstrand aan de Boulevard, is het iedere dag volop genieten. Parasolletjes en zonnebrand crèmes mee , picknickkleden/picknickmanden , volop speelgoed en natuurlijk onze Chiproses strandstokken(want daar mogen we niet voorbij) mee . De bolderkarren zijn een uitkomst en daar gaan we, en route! Wat een luxe .Zomervakantie!!!


Chiproses 24/7 Weekendflits 
Onze klanten ontvangen aan het einde van iedere week de Chiproses 24/7 Weekendflits. In de weekendflits staat o.a. of er nog plekjes vrij zijn dat komende weekeinde in het Hotel,in de Beach Club en/of  in Surf Club. Bent u nog geen klant en heeft u alleen opvang in de weekeinden nodig, kijkt u dan bij 24/7 Arrangementen & Specials  naar onze Weekendspecial. 

CJG, Centrum voor Jeugd & Gezin Bergen op Zoom
Kijkt u ook eens op de site van  het Centrum voor jeugd en Gezin voor al uw grote en kleine vragen. Het CJG organiseert ook regelmatig themabijeenkomsten en cursussen.Zie www.cjgbergenopzoom.nl