Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel

Pre- pre-School 1 plus
1-plusWij bieden onze gasten van 1-plus (ong. 18 maanden) de mogelijkheid om het Pre pre school traject te gaan volgen. Een leerzaam en uitdagend programma dat onze kleine gasten spelenderwijs gaat voorbereiden op het Pre school programma. Het stimuleren van motorische ontwikkeling en taalontwikkeling staat in deze klasjes centraal. Pre-Pre-school( 1 plus) en Pre-school (vanaf 2 jaar) zijn in feite hoog kwalitatieve peuterspeelzaal uurtjes waarin uw kind persoonlijk en direct begeleid wordt door professionals.

Pre School 2 plus
2-plus:  Onze 2-plusgasten bieden wij de mogelijkheid om het  Pre school traject te volgen.Volgt uw kind het Pre pre school traject dan zal uw kind , als hij/zij twee jaar wordt, overgaan naar een klas van de 2/3 plus.Het verschil met de 1-Plus is dat er in de 2-Plus klasjes er meer wordt ingespeeld op het “wij”en “samen”. In deze leeftijdsfase ontwikkelen kinderen dit besef en kan de basis voor “samen spelen, samen leren..” gelegd worden.  Naast motorische ontwikkeling en taalontwikkeling wordt in deze fase ook de sociale ontwikkeling verder gestimuleerd.

Pre-School 3 plus
3-plus:Voorbereiding op het "Schoolleven".
Leermethode klasjes  1, 2 en 3 plus is: "Dag Jules"
"Dag Jules" is een speciaal programma voor vroege en voorschoolse educatie.Aandachtsgebieden 
o.a.: -Spraak & taal ontwikkeling-Spel ontwikkeling-Persoonlijke ontwikkeling-Motorische ontwikkeling-(Gezond) eten & bewegen .-Natuur : (naar) buiten, water, zee, lucht, tuinieren, waarom ,wat, hoe, waar  (of niet waar) ? 

After School (VSO/BSO)
4 plus:(4 t/m 12 jaar) Buiten de schooltijden en in de vakanties bezoeken onze 4-plus gasten, onder andere broertjes en zusjes van (kleinere) gasten uit het Hotel, de "After school". (BSO)
Dit kan in de Beach Club & Surf Club zijn , maar af en toe ook in het Hotel. We maken uiteraard ook graag gebruik van alle fantastische voorzieningen aan de Boulevard. 


Voor zowel de Pre pre school als de After school gasten bieden wij een diversiteit aan werkvormen/ontspanning aan o.a.:(Peuter) dans & zang, (spraak)ritme , muziek (maken), beweging, sport & spel, handvaardigheid, techniek, creativiteit, toneel, kunst, theater, op pad gaan.
Er is zoveel te ontdekken en te leren. Wij nemen onze Jules studentjes  en onze After school/ BSO gasten graag mee op ontdekkingsreis. 
Voor onze After school (BSO) gasten is er bewust ook ruimte voor ontspanning en vrij spelen. Na een schooldag heb je niet altijd zin in het moeten. 

Wij bieden uw kind (eren) een peuter/kleuter/BSO-gericht programma aan met leeftijdsgenootjes en een team dat bekend is, mede ook vanuit het Hotel. Het vervoer van/naar Hotel/Beach Club & Surf Club wordt door ons geregeld. Uiteraard kunt u uw kindje (s) ook zelf brengen/halen naar/van de Beach Club/Surf Club.

Gaat uw oudste kindje naar de Beach Club /Surf Club en verblijft uw baby, peuter in het Hotel dan zorgen wij ervoor dat u uw kinderen in het Hotel kunt ophalen. U hoeft dus niet zelf heen en weer te gaan rijden.


Pre pre school tijden:
Ochtenden 09:00-11:30
Middagen 13:00 -15:30

Uw kind mag, indien gewenst, aansluitend mee lunchen of dineren. 
lunchtijd 12:15-12:45 
dinertijd  17:15-17:45 
Dan kan uw kind na de Pre pre school nog even gezellig vrij spelen met klasgenootjes en daarna gezamenlijk aan tafel lekker en gezond eten en napraten.

Studentjes die dagopvang hebben en in het Hotel gebracht worden brengen wij naar de Pre pre school in de Beach Club/Surf Club. Na afloop brengen wij de studentjes weer terug naar het Hotel. Daar kunnen zij heerlijk gaan slapen en in hun eigen hotel bedje dromen over leuke en leerzame Pre pre school ochtend.Uiteraard is er ook de mogelijkheid om heerlijk te slapen in de Beach Club .In overleg met u zullen wij u kindje(s) laten slapen in de Beach Club of het Hotel.

Onze Pre pre school (Peuterspeelzaal)uren vallen onder de registratie van de reguliere kinderopvang en kent hetzelfde tarief als dagopvang, met behoud van kinderopvangtoeslag.

Aanmelden? Leuk!
Middels ons contactformulier kunt u uw wensen/vragen aan ons zenden.U ontvangt dan van ons het inschrijfformulier.