Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel

Stichting Bart ArieDe Stichting Bart Arie is , in 2006, opgericht als onderdeel van Chiproses ( 2002). Zowel Chiproses als de Stichting Bart Arie staan voor :Verantwoord Maatschappelijk Ondernemerschap!
Tenslotte is kinderopvang mensenwerk.
 
Stichting Bart Arie Bergen op Zoom
Bart Arie als ideële stichting beoogt het realiseren van kwalitatieve sfeervolle kinderopvang voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
De grote wens van de Stichting Bart Arie is, het oprichten van het Bart Arie Kinderopvanghotel, een mooie landelijke locatie, denkt u daarbij aan een boerderij,waar  kinderen met een beperking o.a: 

Stichting Bart Arie
* Kunnen logeren (zonder papa en/of  mama) 
in een heerlijk (aangepast) bed.
* Met vriendjes & vriendinnetjes kunnen spelen
(bijvoorbeeld na schooltijd of in de vakantie's).
*Samen eten, samen sporten, dansen, lachen,genieten.
* De (buiten)ruimte hebben om te racen met hun rolstoelen, te schommelen met of zonder rolstoel op de schommel, dieren kunnen verzorgen , paard te kunnen rijden , zwemmen of met de huifkar op pad.
* En nog veel en veel meer.Lekker naar buiten.
* Of binnen ontspannen in de huiselijke,sfeervolle omgeving.
 
Stichting Bart ArieEen kinderopvanghotel waar alle (aangepaste) middelen,materialen, meubels,(buiten)speelgoed, vervoer, volledige zorg aanwezig is/zijn.
Kinderen met een beperking zijn ook gewoon kind.En natuurlijk een plek waar ouders hun kind met een gerust hart achterlaten. 
 
Bergen op Zoom Stichting Bart Arie
De Stichting Bart Arie richt zich ook op de ontwikkeling van pedagogische deskundigheid.Het gaat daarbij om onder meer training en begeleiding van kidsmanagers die omgaan met kinderen met een beperking!
Kidsmanagers die uw kind volledig verzorgen en in de watten leggen. 
Een kidsmanager die de beperking(en)van uw kind kent, maar ook de behoeften van u, de ouders,kan heel veel betekenen. 
Kwaliteit van leven staat voorop, onbeperkt genieten!
 
Kinderopvang met Plezier, Kwaliteit van leven ,Stichting Bart ArieAls u de Stichting Bart Arie wilt steunen en donateur wilt worden dan  verzoeken wij u uw gegevens in te vullen op de pagina Contact.
Na ontvangst nemen contact met u op. Hartelijk dank!  

U kunt de Stichting ook steunen door uw naam op de 
Wall of fame, Stichting Bart ArieWALL OF FAME te plaatsen. De WALL OF FAME wordt getoond bij al onze activiteiten & promoties in Nederland en Belgie. Donaties vanaf € 50, - worden vermeld op de WALL OF FAME, die uiteraard ook een ereplaats zal krijgen in het Bart Arie KinderopvangHotel.
 
CHIPROSES 24/7 & STICHTING BART ARIE MAGAZINE:
Als u vaste donateur van de Stichting Bart Arie wordt/bent ,bijdrage 
25 euro per halfjaar, dan ontvangt u tweemaal per jaar het Chiproses 24/7 & Stichting Bart Arie Magazine.
In het Magazine houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang en uiteraard binnen de Stichting Bart Arie. Bij nieuws tussendoor ontvangt u de Bart Arie Nieuwsbrief.
 
Stichting Bart Arie, adverteren, advertentie, regio Bergen op ZoomIn ieder Magazine treft u leuke (Chiproses) voordelen aan en bieden wij u de mogelijkheid een eigen artikel te plaatsen.
Wilt u een stukje schrijven of heeft u tips of andere zaken die u wilt laten plaatsen neemt u contact op met onze redactie.
 
Wilt u adverteren dan gaat de opbrengst van uw advertentie naar de Stichting Bart Arie. Voor advertentiemogelijkheden en tarieven: 
 
 
Het team, Stichting Bart Arie,Chiproses Bergen op ZoomWilt u kennismaken met de mensen achter de Stichting Bart Arie dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.
 
 
Kinderopvang met Plezier, Kwaliteit, Flexibiliteit

Onze contactgegevens zijn:
Stichting Bart Arie
Goudbaard 88
4625GC Bergen op Zoom  
Bezoek: Alleen op afspraak
telefoonnummer 0164 -85 55 17