Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel
Het is een ruim statig pand, een groot hoekhuis met een geweldige tuin, wonen jullie hier ook? Het lijkt nl helemaal niet op een regulier kinderdagverblijf ?
Nee hoor wij wonen hier niet. Het gezellige ruime hoekhuis is een heerlijk
kinderdag(& nacht)verblijf waar uw kind in alle rust kan opgroeien en met alle zorg en warmte omringd wordt.Sfeervol ,fantasievol ingericht en heeft een heerlijke veilige voor en achtertuin waar naar hartelust gespeeld kan worden.
Het Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel is een heus kinderdagverblijf, hoewel de opvang in een huiselijke knusse woonomgeving wordt verzorgd ,is hier geen sprake van gastouderopvang.Chiproses 24/7 is officieel geregistreerd als kinderdagverblijf in het landelijk register kinderopvang. 
 
Wat bedoelen jullie precies met een Kinderopvanghotel?
Chiproses 24/7 biedt kwalitatieve en hoogwaardige kinderopvang in een huiselijke omgeving.Chiproses 24/7 biedt 7 dagen & nachten per week en 365(6)dagen per jaar  kinderopvang aan .Verzorging zoals uw kindje het thuis gewend is.
Uw kind kan blijven slapen in de sfeervolle meisjes of jongens of babykamer en  wij volgen het ritme van thuis.We gebruiken het woord Hotel om onze gastvrijheid, onze unieke service, onze persoonlijke aandacht en  flexibiliteit te benadrukken.
Kinderopvang waar uw kind zich thuis voelt.
 
Als jullie zo flexibel zijn en 365 dagen per jaar geopend dan zijn er vast veel verschillende pedagogisch medewerksters, dus wisselende gezichten voor de kinderen?
Nee zeker niet! Er zijn altijd vaste pedagogisch medewerksters (kidsmanagers)op vaste dagen/nachten en tijden.Het is heel belangrijk dat uw kind persoonlijke aandacht, warmte, geborgenheid krijgt van een medewerkster (kidsmanager) die hij/zij kent en herkent .Wij streven naar 1 op 1 aandacht. U kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg en opvang voor uw kind van 0 jaar tot 13 jaar. Kijkt u bij Het team .
 
We willen graag een kijkje komen nemen en kennismaken met Chiproses 24/7 , kan dat?
Natuurlijk! Wij nodigen u , van harte, uit om onder het genot van een hapje/drankje de sfeer te proeven en kennis te maken met onze staf en onze service & werkwijze.
Wij streven naar optimimale veiligheid.Daarom  is het niet mogelijk om zomaar in en uit te lopen in ons Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel .Wij maken graag een kennismakingsafspraak met u. Kijkt u bij Aanmelden en dan? & Contact.
 
Als ik flexibele opvang nodig heb kan ik mijn kind(eren) dan ook naar Chiproses 24/7 brengen?
Natuurlijk kan dat.U kunt dan kiezen voor het afsluiten van een flexibele overeenkomst.
(min 35 uur per maand, geldt ook bij een vaste overeenkomst). U kunt dan ,in overleg, uw flexibele momenten, inplannen.
 
Ook als u een wisselend rooster heeft dan kunt u een flexibele plaatsingsovereenkomst afsluiten. Chiproses is op de hoogte van het feit dat roosters pas laat bekend kunnen zijn en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Voor weekend en vakantieopvang kan een andere arrangements vorm de ideale en voordeligste oplossing zijn.Kijkt u ook bij 24/7 Arrangementen & Specials.
 
Mag ik mijn kind halen en brengen wanneer ik wil?
In overleg is dat mogelijk.Tussen 6:00 uur 's morgens en 22:00 uur 's avonds is de dag opgedeeld in momenten van 2,5 uur. Halen en brengen kan , mits overlegd met de kidsmanager, op alle tijdstippen plaatsvinden. De kidsmanager zal met u afstemmen dat uw kind zo veel mogelijk gehele (spel-leer)momenten afrond. Het is voor de kinderen niet leuk als activiteiten niet gezamenlijk afgerond kunnen worden.
Van 22:00 uur tot 06:00 uur kunnen kinderen niet gebracht/gehaald worden in verband met de nachtrust en veiligheid. Uitzonderingen op deze regel zijn bespreekbaar en mocht er een spoedgeval zijn dan kunt u , als u reeds klant bent van Chiproses 24/7 , het noodnummer bellen.
 
Mag ik tussendoor mijn kind(eren)even komen knuffelen (bijv tijdens mijn pauze) en/of voeden?
Natuurlijk ,in overleg met de leiding bent u van harte welkom. Als u wilt voeden kunt u in alle rust, samen met uw baby, in de babykamer of babylounge vertoeven .Rust , ritme en regelmaat zijn de toverwoorden. 
 
Kan ik mijn kind(eren) meerdere dagen/nachten brengen?
Ja ,dat is zeker mogelijk. Gaat u op zakenreis, wilt u( samen) een paar dagen weg, heeft uw een wisselend rooster? Wij bespreken graag, in een persoonlijk gesprek, uw wensen.
 
Wat houdt jullie haal en brengservice in?
Op uw verzoek , en indien mogelijk op het moment van uw aanvraag, kunnen wij uw kind(eren)  halen en brengen in de regio Bergen op Zoom.Tarief op aanvraag.

In principe brengt u zelf uw kind(eren) naar de locatie waar uw kind(eren) wordt/worden verwacht.
Heeft u meerdere kinderen die op verschillende locaties worden verwacht dan bieden wij u, in overleg, en met uw toestemming, onze haal en brengservice.

Als uw kind gebruik maakt van de Chiproses 24/7 voor en naschoolse opvang in de regio Bergen op Zoom dan brengen/halen wij uw kind (eren)altijd op naar/van school. Deze service is bij BSO opvang inbegrepen.

Wat als mijn kindje echt ziek is en koorts heeft ?
Neemt u dan contact op met ons team en zij zullen u verder adviseren .

 Als ik mijn kind(eren) kom halen of brengen hoe verloopt de overdracht ?
Onder het genot van een kopje koffie/thee nemen wij graag de dag en of nacht met u door.
U kunt  uw vragen stellen en wij nemen het dagboekje met u door.
Uw kind krijgt als gast van ons hotel een eigen tasje voor zijn /haar spulletjes/ en een dagboekje.Het persoonlijk contact met u als ouder/verzorger is voor ons van groot belang om de kwaliteit en service te bewaken/te waarborgen.
 
Ik ben (net) zwanger zal ik ons kindje dan nu al aanmelden bij Chiproses 24/7?
Allereerst van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!
Als u een mooi en veilig plekje voor uw kindje wilt reserveren adviseren wij u een kennismakingsafspraak met ons in te plannen.Na de rondleiding bespreken uitgebreid met u uw wensen onder het genot van een kopje thee (of koffie).
U wilt natuurlijk alles goed geregeld hebben voordat u gaat bevallen en wij werken daar graag aan mee.Als u na de kennismaking en akkoord offerte een plaatsingsovereenkomst afsluit krijgt u van ons het Baby(Ver)Wenarrangement cadeau!
Voor en na de bevalling heerlijk genieten van alle mooie momenten !
 
Wat is jullie pedagogisch beleid?
Een exemplaar van ons Pedagogisch Beleidsplan ligt voor u ter inzage.  Hierin vindt u onze visie omtrent hoogwaardige zorg en pedagogisch beleid en hoe daar mee om te gaan in de praktijk.
 
Maken jullie foto's en /of filmen jullie ons kind? 
Alleen met uw goedkeuring. Voor klanten zie onze huisregels deze ontvangt u bij uw overeenkomst. Uiteraard zullen wij tijdens het kennismakingsgesprek ook ons foto, internet, Sociaal media beleid aan u uitleggen/toelichten.
 
Heb ik recht op kinderopvangtoeslag als mijn kind in het Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel verblijft?
Jazeker.Wij verwijzen u voor de juiste registratienummers naar de pagina Welkom.
Het is van groot belang dat u bij uw aanvraag het juiste type opvang met het juiste registratienummer vermeldt (KDV gebruikt u voor dag/nachtopvang en BSO voor buitenschoolse opvang).

Hebben jullie ook een Peuterspeelzaal? 
Jazeker.Wij verwijzen u naar de Chiproses 24/7 Kids Beach Club en Pre pre school pagina.
 
Wat organiseren jullie aan activiteiten bij de naschoolse opvang? (BSO)
Chiproses biedt naast dag-nachtopvang ook voor en naschoolse opvang aan.
Eenmaal uit school opgehaald gaan we eerst met elkaar een kopje thee of glaasje sap drinken na de drukke schooldag. Daarna mogen de kinderen zelf een activiteit kiezen
 en is het o.a.mogelijk om lekker bij te komen 

Buitenschoolse opvang, Naschoolse opvang, Voorschoolse en tussenschoolse opvang, Activiteiten, WorkshopsVoor kinderen van 4 tot 13 jaar beschikken we over een ruim activiteitenaanbod. Denkt u bijvoorbeeld aan workshops op het gebied van sport, spel, dans,theater, kunst, cultuur, natuur, koken, muziek(les),huiswerkbegeleiding en nog veel meer.
 
We gaan uiteraard ook veel op pad ( met uw toestemming), (vrij) zwemmen , naar het bos/strand/kinderboerderij, naar de bibliotheek, naar de speeltuin, sporten, musea,
theater, bisocoop, noem maar op. 
Kortom genieten, leren, spelen, ontspannen ,ontdekken !
En ook in de vakantie's is uw kind de hele dag(en of nacht)  van harte welkom .
Leest u ook verder op de Chiproses 24/7 Kids Surf Club pagina. 
 
Voldoet jullie Kinderopvanghotel aan alle (veiligheids)eisen?
Ja uiteraard, veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel.
Het mooie pand en de tuin(en) ,aan de Goudbaard 88 ,is/zijn volledig  aangepast, zodat het voldoet aan de allerlaatste veiligheidseisen die gesteld worden door de Gemeente Bergen op Zoom, de Brandweer en de GGD. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de Chiproses 24/7 Kids Beach Club aan de Vogelaar 3 en de Chiproses 24/7 Kids Surf Club aam de Vogelaar 1-2 te Bergen op Zoom. 
 
Mijn kind(eren) gaan al naar een ander kinderdagverblijf en daar willen we ook graag blijven.Is het dan toch mogelijk om onze kinderen ook bij jullie in te schrijven?
Dat is zeker mogelijk.U kunt uw kind(eren)ook  bij Chiproses inschrijven en gebruik maken van de opvang in ons Chiproses 24/7 kinderdag & nachtverblijf (of van Chiproses gastouderopvang)in combinatie met de opvang die u reeds heeft. U heeft dan ook recht op toeslag.
 
Wij hebben 's ochtends altijd zo'n haast , ivm onze werkzaamheden,en moeten dus eigenlijk al heel vroeg in de auto zitten of op ons werk aanwezig zijn .
Kunnen wij ons kind  in zijn/haar pyamaatje brengen om 06:00?
In overleg is dat mogelijk. Dat hangt af van de drukte op die dag/moment.
Als wij uw kind om 06:00 verwachten dan gaat uw kind gezellig in het ritme mee en beginnen we de dag op een rustige prettige manier.
Als u echt heel vroeg (vroeger dan 06:00) met uw werkzaamheden wilt beginnen dan kunt u er ook voor kiezen uw kind(eren)'s avonds te brengen en in het Chiproses 24/7 te laten overnachten.Wij zorgen ervoor dat uw kind de volgende ochtend lekker gebadderd is , heeft ontbeten ,papa en/ of mama heeft gebeld om goedenmorgen te wensen , en fris en op tijd weer op school verschijnt.En gaat uw kind nog niet naar school dan wordt uw kind  vertroeteld in het Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel.
 
Wij hebben alleen opvang nodig tijdens de vakantie's of als opa&oma geen opvang kunnen verzorgen, kan dat?
Ja natuurlijk. U kunt dan bijvoorbeeld , in overleg, als de opvang minimaal 35 uur per maand is, een flexibele plaatsingsovereenkomst afsluiten  Zie (Actie)Tarieven.
Of kiezen voor een Arrangement,of Special .Zie 24/7 Arrangementen & Specials.
 
Wat gebeurt er als mijn kind niet komt op de afgesproken dag of nacht of dagdeel?Of als we op vakantie gaan ?
U kunt gebruik maken van onze ruilservices*: Zie (Actie)Tarieven.

Waar vind ik de registratienummers en de GGD rapportages:
*Registratienummers landelijk register (LRKP):
*Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel: KDV (eventueel met Pre pre school(peuterspeelzaal) 170483745.       
*Chiproses 24/7 Kids Beach Club: KDV 212427908 (met Pre pre school ,peuterspeelzaal)
*Chiproses 24/7 Kids Surf Club : KDV 309221237 (met Pre school-peuterspeelzaal) & VSO/BSO 668606502
 
Kom ik in aanmerking voor kinderoptoeslag ook als ik geen plaatsingsovereenkomst  afsluit en kies voor arrangementen of specials ?
Jazeker, u komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag mits u aan de belastingdienst kunt aantonen dat de kinderopvang gerelateerd is aan uw arbeid.
Voor meer informatie kunt u terecht op  www.toeslagen.nl of contact met ons opnemen.