Chiproses 24/7  - Kinderopvanghotel

                                                         Knus & Gezellig
De gezellige knusse dagen zijn begonnen. Na een waanzinnige zomer (wat hebben we genoten) gaan we nu volop genieten van de gezellige wintermaanden. Het grote Chiproses 24/7 Sinterklaasfeest was wederom een grandioos succes. Met alle families, opa's, oma's, teams was er zoveel plezier. Iedereen ging heel blij, met een mooi cadeau, naar huis...
Nu gaan we ons verheugen op Kerstmis, een witte Kerst? Wie weet!De achtertuin van ons Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel is compleet vernieuwd en nu begint het allerleukste de "finishing touch"! De werkzaamheden waren ontzettend interessant voor onze gasten. 
Kijken naar alle machines en werklieden, neuzen tegen de ramen en alles in de gaten houden!


                                 Herfstvakantie

                     De Brabantse Wal is "the place to be"

We gaan natuurlijk lekker naar buiten en met onze grote(re) gasten ook volop meedoen en genieten van de Week van het Landschap.
Onze teams hebben weer geweldige vakantieprogramma's gemaakt. Het was wederom een heerlijke (vakantie)week.

                                              
                                                             20 sept 2018
                                 Een zwarte dag

Aangedaan ... tranen, ... waarom, hoe is dit mogelijk!

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen in Oss.  
Ouders, kinderen, hulpverleners en de medewerkers van het kinderdagverblijf.  Kinderen zijn kwetsbaar en dagelijks spannen ouders en professionals zich in om kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden. En dan op een donderdagmorgen om half negen bereikt ons dit vreselijke nieuws.    
Onmacht en het enige wat in ons opkomt is denken aan alle mensen die zijn getroffen door dit enorme leed.

Hoe dit te verwerken, hoe moeten zij verder...?
Wij zullen op onze manier proberen de collegae in Oss en de kinderen die zij begeleiden een blijk van medeleven te tonen.
Onze medewerkers en kinderen ,die dat willen, zullen als blijk van medeleven iets maken voor de kinderen, families, en medewerkers van het KDV. Wij zullen dit bij gelegenheid, op een gepast moment aan hen laten toekomen.

Zoveel verdriet, machteloosheid en pijn. Wij kunnen alleen maar in gedachten bij jullie zijn en jullie heel, heel veel sterkte wensen.

Het Chiproses team                                         Kunst van het lezen
                                                                            
                         "BOEKSTART"

Maandag 16 juli 2018 hebben we de driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend met de 
Bibliotheek Het Markiezaat.
Het programma "Boekstart in de Kinderopvang" is een onderdeel van het programma Kunst van Lezen.
Doelstelling van dit programma is het positief stimuleren van kijk-en leesgedrag bij (zeer) jonge kinderen.
Een geweldig programma waar Chiproses graag deel van uitmaakt en wat onze kidsmanagers met veel enthousiasme , samen met onze ouders, aan alle gasten zullen aanbieden.
Heeft u vragen stuurt u gerust een email naar: kinderopvanghotel@chiproses.nl.


                                                      Zon en zand 
Met een heel mooi nieuw zandstrand voor de deur van de Chiproses Kids Surf en Beach Club, een echt wit zandstrand aan de Boulevard, is het iedere dag volop genieten. Parasolletjes en zonnebrand crèmes mee , picknickkleden/picknickmanden , volop speelgoed en natuurlijk onze Chiproses strandstokken(want daar mogen we niet voorbij. Wat een luxe .Zomervakantie!!!


Chiproses 24/7 Weekendflits 
Onze klanten ontvangen aan het einde van iedere week de Chiproses 24/7 Weekendflits. In de weekendflits staat o.a. of er nog plekjes vrij zijn dat komende weekeinde in het Hotel,in de Beach Club en/of  in Surf Club. Bent u nog geen klant en heeft u alleen opvang in de weekeinden nodig, kijkt u dan bij 24/7 Arrangementen & Specials  naar onze Weekendspecial. 

CJG, Centrum voor Jeugd & Gezin Bergen op Zoom
Kijkt u ook eens op de site van  het Centrum voor jeugd en Gezin voor al uw grote en kleine vragen. Het CJG organiseert ook regelmatig themabijeenkomsten en cursussen.Zie www.cjgbergenopzoom.nl