Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartKids Surf ClubHet verblijf voor uw kind(eren), onze gast(en) is inclusief:

Complete verzorging:

Linnen, flesjes, luiers, luierbroekjes, flesvoeding, ,alle (verse) maaltijden ontbijt, lunch,diner, gezonde (tussendoor) hapjes, melk, (verse) sap en badverzorging als uw kind blijft overnachten.

Chiproses tas/dagboekje & toilettasje

Iedere gast krijgt een eigen tasje voor zijn of haar spulletjes, en eigen dagboekje, een aparte naamdecoratie en een eigen toilettasje met o.a .een eigen tandenborstel, borstel/kam, badcape of handdoek & washandje.

De Maaltijden:

Als uw kind onze gast is dan zijn de maaltijden inclusief.

U kunt bij uw planning aangeven of uw kind(eren)

wel/niet mee-eet(eten). Onze ontbijt, lunch en diner tijden bespreken we tijdens het intakegesprek.

*Yoga/Bewegingsmomenten

Iedere week zijn er yoga / bewegingslessen voor onze kleine en grote gasten.Het prikkelt de fantasie en is ontspannend. De gasten

leren yoga/bewegingstechniekjes. Er worden ook spelletjes gespeeld zonder winnaars of verliezers.

*Muziek/dans/zang

Iedere week zijn er weer onze muziek/dans/zangmomenten voor alle gasten. Het is iedere keer weer hartverwarmend!

*Sport en Spel

Dagelijks wordt er aan (buiten) sport en (buiten) spel gedaan. Zowel met de kleinere gasten als met de grotere gasten die, als zij uit school komen, zich lekker mogen uitleven onder professionele begeleiding.


*Voorbereiding op de basisschool: (Pre pre school)

In de Kids Beach Club & Kids Surf Club bieden wij o.a.Pre pre school activiteiten aan. U kunt dit vergelijken met het peuterspeelzaal aanbod, maar dan uitgebreider en voorzien van allerlei extra services.Leest u verder op de Chiproses Kids Beach Club & Pre pre school (peuterspeelzaal) pagina.


*En nog zo veel meer zoals bijvoorbeeld:

Creatieve workshops ,tekenles, voorleesmomenten, poppenkastmomenten , dansles voor klein & groot, theater, kookworkshops.Allerlei momenten waar onze gasten volop van kunnen genieten en aan mee (kunnen) doen.

Activiteiten, voor (heel)klein & (heel)groot, vinden niet alleen plaats in het Hotel en de Beach /Surf Club, maar ook buiten het Hotel en de Beach/Surf Club.

Uiteraard overleggen wij altijd met de ouder(s) of een gast wel/niet mag deelnemen aan de activiteiten en/of uitjes .

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen. I

n de (school) vakantie's hebben wij een apart vakantieprogramma voor klein en groot. Vakantie vieren is een feestje voor iedereen.