Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartKids Surf Club(Ver)WEN arrangement

Een baby geboren , een wondertje, volop genieten ,voeden, kroelen,slapen en alleen maar kijken naar uw mooie kindje (s) is zo heerlijk.

Maar dan breekt de tijd weer aan dat, naast het knuffelen en snoezelen, u uw baan weer op wilt gaan pakken of even een ander moment voor uzelf of samen met uw partner en / of gezin wilt hebben.

Maar uw baby/babies al naar de kinderopvang brengen?

Nee, daar wilt u nog niet aan denken. 

U bent van harte welkom om ,samen met uw baby , en broertje (s) en/ of zusje(s), in ons Kinderopvanghotel een paar uurtjes te wennen aan het andere ritme, de andere omgeving.


In onze mooie babylounge kunt u heerlijk met uw kindje , in alle rust, vertoeven en :

*u kunt , als u dat wilt,uw kindje zelf voeden/badderen/in slaap wiegen.

*u kunt er voor kiezen bij u kindje te blijven, lekker te lezen of even te doezelen.

*u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een boodschap te gaan doen , om te sporten , te winkelen , lekker naar de kapper , samen een hapje eten, op stap met uw andere kind(eren) en de verzorging even in onze handen te leggen.

Het is helemaal aan u.

U maakt op deze manier rustig kennis met het team en onze services.

Het Baby-(Ver)Wen arrangement bestaat uit 12 (Ver) Wen uren:

De eerste 2 (Ver)Wen-uren bieden wij u graag aan.Tevens ontvangt u het bij eerste (Ver) Wen-moment van uw baby een presentje dat uw kindje altijd zal herkennen als hij/zij naar ons Hotel komt.

De overige 10 (Ver)Wen uren kunt u indelen in (Ver) Wen momenten van 2 ,5 uur of in momenten naar keuze.Graag vooraf reserveren.

Kosten voor dit Baby (Ver) Wen arrangement zijn € 95,-*

*(wordt vooraf bij inschrijving automatisch geïncasseerd)

Inclusief: volledige (baby)verzorging, verzorging voor broertje(s) en/of zusje(s), flesvoeding/flesje, presentje en een drankje/hapje voor mama en/of papa.

Ik ben (net) zwanger zal ik ons kindje dan nu al aanmelden bij Chiproses 24/7?

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Als u een mooi en warm, veilig plekje voor uw kindje wilt reserveren adviseren wij u een kennismakingsafspraak met ons in te plannen.Na de rondleiding bespreken wij uitgebreid met u uw wensen onder het genot van een kopje thee (of koffie).

U wilt natuurlijk alles heel goed geregeld hebben voordat u gaat bevallen en wij werken daar graag aan mee.

Als u na de kennismaking en akkoord offerte een plaatsingsovereenkomst afsluit bieden wij u ons Baby(Ver)Wenarrangement graag aan!

Voor en na de bevalling heerlijk genieten van alle mooie momenten !