Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartKids Surf ClubPre pre school met Jules

Dag Jules! zorgt voor een totaalontwikkeling bij peuters & kleuters. Dat wil zeggen dat peuters & kleuters zich goed leren voelen, dat ze zelfredzaam worden en dat ze leren om zintuiglijk waar te nemen en om logisch na te denken.

Dankzij Dag Jules! ontwikkelen ze zich op motorisch vlak en leren ze om hun eigen gedrag te sturen. Op die manier krijgen peuters & kleuters meteen alle vaardigheden mee om zich maximaal te ontplooien en bereiden zij, zich samen met Jules, voor op het naar school gaan.

Pre- pre-School 1 plus

1-plus: Wij bieden onze gasten van 1-plus (ong. 18 maanden) de mogelijkheid om het Pre pre school traject (peuterspeelzaal) te gaan volgen. Een leerzaam en uitdagend programma dat onze kleine gasten spelenderwijs gaat voorbereiden op het Pre school programma. Het stimuleren van motorische ontwikkeling en taalontwikkeling staat in deze klasjes centraal. Pre-Pre-school( 1 plus) en Pre-school (vanaf 2 jaar) zijn in feite hoog kwalitatieve peuterspeelzaal uren waarin uw kind persoonlijk en direct begeleid wordt door professionals.


Pre School 2 plus

2-plus: Onze 2-plus gasten bieden wij de mogelijkheid om het Pre school traject te volgen.Volgt uw kind het Pre pre school traject dan zal uw kind , als hij/zij twee jaar wordt, overgaan naar een klas van de 2/3 plus.

Het verschil met de 1-Plus is dat er in de 2-Plus klasjes er meer wordt ingespeeld op het “wij”en “samen”. In deze leeftijdsfase ontwikkelen kinderen dit besef en kan de basis voor “samen spelen, samen leren..” gelegd worden. Naast motorische ontwikkeling en taalontwikkeling wordt in deze fase ook de sociale ontwikkeling verder gestimuleerd.


Pre-School 3 plus

3-plus:Voorbereiding op het "Schoolleven".

Leermethode klasjes 1, 2 en 3 plus is: "Dag Jules"

"Dag Jules" is een speciaal programma voor vroege en voorschoolse educatie.Aandachtsgebieden

o.a.: -Spraak & taal ontwikkeling-Spel ontwikkeling-Persoonlijke ontwikkeling-Motorische ontwikkeling-(Gezond) eten & bewegen .-Natuur : (naar) buiten, water, zee, lucht, tuinieren, waarom ,wat, hoe, waar (of niet waar) ?


Voor - en naschoolse opvang (VSO-BSO)

4 plus:(4 t/m 12 jaar) Buiten de schooltijden en in de vakanties bezoeken onze

4-plus gasten de Chiproses Kids Surf Club om daar heerlijk te vertoeven en mee te doen met onze voor en/of naschoolse opvang activiteiten.

We maken natuurlijk ook graag gebruik van alle fantastische voorzieningen aan de Boulevard.


Voor zowel onze Pre pre school als voor onze BSO - gasten bieden wij een diversiteit aan werkvormen/ontspanning aan o.a.:(Peuter) dans & zang, (spraak)ritme , muziek (maken), beweging, sport & spel, handvaardigheid, techniek, creativiteit, toneel, kunst, theater, op pad gaan, heerlijk loungen en ontspannen, kletsen aan de keukentafel , samen koken of bakken, lezen, naar de Bibliotheek gaan en ga zo maar door.

De teams maken wekelijks programma's aan de hand van de thema's en in de vakantie's hebben we uiteraard vakantie en daar maken we een echt feest van.

Pre pre school tijden:

Ochtenden 09:00-11:30

Middagen 13:00 -15:30


Uw kind mag, indien gewenst, aansluitend mee lunchen of dineren.

lunchtijd 12:15-12:45

dinertijd 17:15-17:45

Dan kan uw kind na de Pre pre school nog even gezellig vrij spelen met klasgenootjes en daarna gezamenlijk aan tafel lekker en gezond eten en napraten/spelen.


Onze Pre pre school (Peuterspeelzaal) uren vallen onder de registratie van de reguliere kinderopvang en kent hetzelfde tarief als dagopvang, met behoud van kinderopvangtoeslag.


Aanmelden? Leuk!

Wij verwijzen u graag naar de pagina contact.