Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartKids Surf ClubDe Stichting Bart Arie is , in 2006, opgericht als onderdeel van Chiproses ( 2002). Zowel Chiproses als de Stichting Bart Arie staan voor :Verantwoord Maatschappelijk Ondernemerschap!

Tenslotte is kinderopvang mensenwerk.

Bart Arie als ideële stichting beoogt het realiseren van kwalitatieve sfeervolle kinderopvang voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De grote wens van de Stichting Bart Arie is, het oprichten van het Bart Arie Kinderopvanghotel, een mooie landelijke locatie, denkt u daarbij aan een boerderij,waar kinderen met een beperking o.a: 

* Kunnen logeren (zonder papa en/of mama)

in een heerlijk (aangepast) bed.

* Met vriendjes & vriendinnetjes kunnen spelen

(bijvoorbeeld na schooltijd of in de vakantie's).

*Samen eten, samen sporten, dansen, lachen,genieten.

* De (buiten)ruimte hebben om te racen met hun rolstoelen, te schommelen met of zonder rolstoel op de schommel, dieren kunnen verzorgen , paard te kunnen rijden , zwemmen of met de huifkar op pad.

* En nog veel en veel meer.Lekker naar buiten.

* Of binnen ontspannen in de huiselijke,sfeervolle omgeving.

Een kinderopvanghotel waar alle (aangepaste) middelen,materialen, meubels,(buiten)speelgoed, vervoer, volledige zorg aanwezig is/zijn.

Kinderen met een beperking zijn ook gewoon kind.En natuurlijk een plek waar ouders hun kind met een gerust hart achterlaten. 

De Stichting Bart Arie richt zich ook op de ontwikkeling van pedagogische deskundigheid.Het gaat daarbij om onder meer training en begeleiding van kidsmanagers die omgaan met kinderen met een beperking!

Kidsmanagers die uw kind volledig verzorgen en in de watten leggen.

Een kidsmanager die de beperking(en)van uw kind kent, maar ook de behoeften van u, de ouders,kan heel veel betekenen.

Kwaliteit van leven staat voorop, onbeperkt genieten!

Als u de Stichting Bart Arie wilt steunen en donateur wilt worden dan verzoeken wij u uw gegevens in te vullen op de pagina Contact.

Na ontvangst nemen contact met u op. Hartelijk dank!  

U kunt de Stichting ook steunen door uw naam op de 

WALL OF FAME te plaatsen. De WALL OF FAME wordt getoond bij al onze activiteiten & promoties in Nederland en Belgie. Donaties vanaf € 50, - worden vermeld op de WALL OF FAME, die uiteraard ook een ereplaats zal krijgen in het Bart Arie KinderopvangHotel.

CHIPROSES 24/7 & STICHTING BART ARIE MAGAZINE:

Als u vaste donateur van de Stichting Bart Arie wordt/bent ,bijdrage

25 euro per halfjaar, dan ontvangt u tweemaal per jaar het Chiproses 24/7 & Stichting Bart Arie Magazine.

In het Magazine houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang en uiteraard binnen de Stichting Bart Arie. Bij nieuws tussendoor ontvangt u de Bart Arie Nieuwsbrief.

In ieder Magazine treft u leuke (Chiproses) voordelen aan en bieden wij u de mogelijkheid een eigen artikel te plaatsen.

Wilt u een stukje schrijven of heeft u tips of andere zaken die u wilt laten plaatsen neemt u contact op met onze redactie.

email: [email protected]

Wilt u adverteren dan gaat de opbrengst van uw advertentie naar de Stichting Bart Arie. Voor advertentiemogelijkheden en tarieven:

[email protected]

Wilt u kennismaken met de mensen achter de Stichting Bart Arie dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Onze contactgegevens zijn:

Stichting Bart Arie

Goudbaard 88

4625GC Bergen op Zoom

Bezoek: Alleen op afspraak

telefoonnummer 0164 -85 55 17

email: [email protected]

website: www.kinderopvanghotel.nl